Informatie over Farah

Countess Farah Jonah's White Joy geboren 9-1-2016 is een dochter van onze Yasmin en vader Allegro (Kynan) of Shadasa. Farah is een heerlijke hond met eigen karakter en superlief voor ons en die ze kent. 

Farah heeft alle testen al achter de rug en is aangekeurd voor de fok......ze heeft HD A, ED en MDR1 en DM vrij, tevens ook DNA getest op haarlengte en ze vereft straks alleen stokhaarpups.

In december zijn we met de honden naar Zweden (Lapland) geweest en heeft Farah daar een paar keer een date gehad met Crezto ook een stokhaar witte herder. Dinsdag 4 januari zijn we iets vroeger dan gepland met haar naar de dierenarts geweest omdat ze al 5 dagen niet wilde eten en eenmaal daar bleek ze 1 kilo afgevallen te zijn. Toen de echo gedaan omdat ze of zwanger of schijnzwanger kon zijn en bleek ze zwanger te zijn. We hebben niet gekeken hoeveel bolletjes er in haar buik zaten omdat we de echo staande hebben gedaan en als je persee wil weten hoeveel het er worden ze dan op haar rug moet liggen en dat wilde we haar niet aandoen. Als Farah 50 dagen zwanger is dan gaan we een foto laten maken zodat we ongeveer weten hoeveel het er worden. 

 

https://www.pedigreedatabase.com/white_shepherd/breeding.result?father=2...

 

l